Sequal Eclipse 5

Het Eclipse 5 persoonlijk ambulant zuurstofsysteem met autoSAT-technologie is een draagbare zuurstofconcentrator die dient om zuurstof uit de atmosfeer te trekken, tot meer dan 90% te concentreren en aan de patiënt toe te dienen. Het apparaat werkt in de modi Continue stroom of Pulsdosis.
In de modus Continue stroom wordt de zuurstof tegen een constante stroomsnelheid van 0,5 tot 3,0 lpm geleverd. In de modus Pulsdosis wordt zuurstof in een bolus geleverd bij het begin van elke inademing. Het instelbare bereik ligt tussen 16 en 192 ml.
De Sequal Eclipse 5 werkt vanaf een externe stroombron of met een interne oplaadbare batterij. Het systeem omvat een ‘Smart Battery’-oplader die de interne batterij oplaadt wanneer de Eclipse is aangesloten op een externe stroombron. Het systeem controleert en regelt de stroombron en de batterijlader.
De Sequal Eclipse 5 scheidt zuurstof van omgevingslucht. De lucht wordt gefilterd en vervolgens verdeeld in zuurstof en stikstof. De stikstof wordt daarna verwijderd. Deze cyclus concentreert de zuurstof.
De Sequal Eclipse kunt u zowel in Pulse modus als wel in continu flow zetten. In Pulse modus tot stand 6 en continue flow tot 3 liter per minuut. De Eclipse 5 kan nu ook op 3 liter per minuut in de auto gebruikt worden.


Specificaties:

Hoogte
Breed
Diep
Continue flow standen
Pulse setting
Zuurstofconcentratie
Geluidsniveau

49 cm
31.2 cm
18 cm
0.5 tm 3 liter per minuut
tm 6
90% + 3% zee niveau
48 dba bij 3 liter per minuut continue,40 dba bij puls stand 3

Batterij werktijden:
2 uur bij 2 liter per minuut continue flow
1.3 uur bij 3 liter per minuut continue flow
5.2 uur bij pulse stand 2 bpm
3.5 uur bij pulse stand 6 bpm
Gewicht 8 kilo

Levering:

Eclipse 5 Draagbare zuurstofconcentrator, FAA-goedgekeurd door commerciële luchtvaartmaatschappijen.
Trolly
Batterij 4 uurs batterij
220 en 12 Volt Universele stroom voorziening met kabels

Handleiding Eclipse 5 NL
PDF – 1.018,8 KB
Eclipse 5 User Manual
PDF – 2,9 MB
CAIRE view E 5
PDF – 1,3 MB